maj 27, 2024

Två dagars utflykt till goa Göteborg

Tog bilen tidigt imorse tillbaka till Småland för idag ska det bli kalasPassar på att uppdatera bloggen lite, innan alla gäster anländer.;)

I torsdags fick vi ett infall och bestämde oss för att ta en utflykt med bilen, för en hotellövernattning i Göteborg. Gillar verkligen den staden. Glada människor och mycket trevligt att se och göra. Vi sov en natt på Scandic i city. Mysigt att få lite tid bara jag och Pär vi har haft mycket folk omkring oss i flera veckor nu. På kvällen gick vi ut och åt tapas drack vin och bara satt och tittade på folk som passerade på Avenyn. I fredags åkte vi ut för att ta en fika med min tvillingsyster hennes kille och hans familj. Stannade bara på en fika, då vi ville hinna med att åka vidare till Vänersborg för att hälsa på min bror Gregor med familj. De hade ordnat en grillkväll, fullt hus. Tyvärr har jag varit förkyld ett par dagar, så var väldigt trött under kvällen. Blev en tidig morgon klev upp vid 7 och tog bilen tillbaka till Småland. Vanligtvis brukar jag ha väldigt svårt att sova i en bil, men som tur var så somnade jag och sov över en timme. Nu känner jag mig bättre och är redo för att fira Pärs styvfars Leifs födelsedag. Alla Pärs syskon och deras familjer kommer också, ser fram emot ett hejdundrandes firande:)

 

Här kommer några bilder från Göteborg och Vänersborg.

 

imageimage image

Avslutar med reportaget  som Smålands Dagblad skrev om oss i torsdags. Önskar er en underbar lördag i solen.
image

Please follow and like us:

6 tankar på “Två dagars utflykt till goa Göteborg

 1. Jag och min dotter, som båda följde programmet med stort intresse och nöje (även om perspektiven var lite olika – hon är 12 år…), såg er där ni satt i solen vid Avenyn. Ursäkta att vi stirrade, vi hann inte hejda oss… Hur som helst såg det underbart ut. Hoppas solen fortsätter att skina på er även om det regnar!

  1. Hej Karin
   Här kommer ett sent svar;) kul att ni följde programmet! Nästa gång ni ser nån av oss kom fram och hälsa:) hoppas du och din dotter haft en underbar sommar.

 2. Härligt att höra att kärleken lever och frodas – kul att läsa om era fortsatta äventyr.
  Ha det så gott.

 3. Hej på Er!
  Vi satt som fastklistrade varenda torsdag och jublade vid finalen.
  När vi sedan såg er på Allsången så skrek vi rakt ut!!! Alla 3!!! Samtidigt!!!
  Vi blev så lyckliga att ni fortfarande var ett par.
  Men då visste vi inte att vi skulle bli ännu gladare…
  För torsdagen den 17/7 läser vi i vår morgontidning (Vetlandaposten) att ni har stuga i närheten av Nässjö!
  Vi vill önska er all lycka och var rädda om varandra!
  Francesca med döttrarna Viktoria & Linnéa

  1. Hej Francesca:)
   Här kommer ett sent svar. Vad roligt att ni följt programmet och vad gulligt du skriver:) tack för ditt meddelande gjorde mig glad! Hoppas att ni haft en strålande sommar Stor kram till hela din familj.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.