juni 18, 2024

Om Greta

Egenföretagare – Relationsbloggare, Multijournalist, Marknadskonsult

Mitt liv är en energifylld tillvaro där kreativiteten och skapandet är mitt drivmedel. Startade denna blogg under mitt deltagande i SVT populärvetenskapliga dejtingprogram Kärlekskoden. I sex stycken avsnitt fick jag och en manlig singel undersöka om vetenskap och ny forskning kunde hjälpa oss att hitta den rätta partnern.

I bloggen skriver jag om kärlek, relationer och livet. Ni får följa med i min vardag där jag reflekterar mycket kring vår längtan efter kärlek och hållbara relationer. Jag tar även upp andra ämnen som jag tycker är viktigt att våga prata om. Dejting, seperationer och rädslor

Tack för att ni läser och delar med er av era tankar här.

Letar ni efter spännande samarbeten eller vill ni bara prata skriv nedan. Ser fram emot att höra från er. Kärlek till er alla <3<3<3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.