juni 18, 2024

Smålands Dagblad kom på besök för att göra ett reportage i det lilla torpet

Jag Pär och taxen Freja tog en kvällstur med fyrhjulingen in i de djupa Smålandskogarna.

Dagarna här på landet går snabbt och intrycken är många. Både Pär och jag gillar att åka runt och uppleva  saker här i Småland. När vi lärde känna varandra efter inspelningen, fick jag en bild av att jag var mer en äventyrs person än vad han är.  Det oroade mig då jag känner mig själv så pass väl att jag vet hur lätt rastlös jag blir. Jag har svårt att trivas med att bara hänga på en ny plats utan att se och uppleva saker. Men nu när vi träffats ett tag inser jag att vi är rätt lika i detta. Av erfarenhet från mina tidigare relationer inser jag hur viktigt det är i en kärleksrelation, att ha delade intressen. Har man inte det blir det nog svårt att hålla ihop. Då man alltid vill olika saker, och pg. a. det glömmer att dela saker med varandra.

Pärs mamma sa en fin liknelse till oss häromdagen. Hon sa att en relation kan liknas med en fläta, långsamt långsamt flätas 2 personer  och deras intressen samman. Och desto närmare man kommer varandra desto tätare och stabilare blir flätan. En dag är den klar och då är relationen trygg.

 

image-70

image-69 kopia

 

image-74Igår besökte vi Kulturreservatet Åsens by, här har de stannat tiden vid 1900 för att visa hur livet på landet var då. Vi fick klappa på söta kaniner, titta på riktiga lortgrisar;) och äta laxlunch i den fina lantträdgården. Efteråt  åkte vi för att titta på husbilar och husvagnar på Kabe i Tenhult.

Vi har fått lite mersmak efter att vi lånade en husbil upp till Delsbostämman. Så smidigt och kul att kunna ha med sig ett rullande hem:).

image-75

Imorse fick vi finfrämande till det lilla torpet, Smålands Dagblad kom på besök för att göra ett reportage om mitt och Pärs möte i Kärlekskoden. Samt för att prata om hur vi haft det efter inspelningen och hur vår sommar ser ut. En trevlig journalist och en fotograf intervjuade oss länge samt tog en massa bilder. På torsdag kommer det i tidningen. Då delar jag det här så att ni alla får läsa.

image-72

Efter att ha ägnat kvällen åt att titta på Allsång på Skansen och den härliga konserten med Laleh, är vi nu trötta och ska krypa till kojs. Så att vi orkar med nya äventyr under morgondagen.

God natt kära läsare!

Ses inom kort igen <3<3<3

 

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.