juni 18, 2024

Tror jag brinner upp

Intervjuad av Se & Hör

Sitter i Pärs lägenhet och väntar på att han ska komma hem. Skönt att vara inne i svalkan en stund. Var iväg tidigare på min salong för att passa på att fixa ögonfransarna när jag hade lite tid över. Trodde att jag skulle rinna bort när jag gick hem i värmen:) Jag kom tillbaka till Stockholm i tisdags. Efter en natt i Linköping där jag hälsat på min bästa vän Alex. Har haft många härliga dagar i Småland, men kände att jag behövde få lite egen tid och därför åkte jag själv tillbaka.  Har passat på att umgås med mina vänner och familj.  Är mysigt att få sakna sin partner ibland, så nu när vi inte setts på ett par dagar, ska det bli underbart att få krama på honom och åka iväg och bada i värmen.  Reser iväg igen imorgon till Dalarna så har dagen på mig att krama så mycket jag bara hinner;) Vilket sommarväder helt otroligt känns som att vara i en annan kontinent långt härifrån. Blev tidigare intervjuad av tidningen Se & Hör. Har varit lite misstänksam emot skvallertidningar och bestämde mig tidigare att inte ställa upp på intervjuer, men detta var en mycket rar tjej, som ursprungligen kommer från mina hemtrakter, så jag ställde upp på en intervju. Kommer nog att dyka upp i nästa veckas tidning.

Lite bilder från veckan som gått;)

Skrev i mitt förra inlägg att vi skulle iväg på en hemlig utflykt, det visade sig vara ett besök på Skullaryds älgpark.

image-69 

 

Efter besöket på älgparken, hade vi femkamp. Här här vi skidstafett. Haha riktigt roligt. Tyvärr vann killarna. image-75

 

Väntar på Linköpingståget.

image-74

Här har ni henne min bästa vän Alex<3

image-72

image-70

Var hos frisören igår och klippte av mig håret till en sommarfrisryr. Bilden är tagen på Mosebackes terass. var där och tog en öl med en tjejkompis jag inte träffat på länge igår.

 

Nu ska jag packa badkläderna och göra lite matsäck innan Pär dyker upp.

 

Hoppas att ni har det bra i Sommar Sverige.

<3<3<3

 

Please follow and like us:

2 tankar på “Tror jag brinner upp

  1. Hej tjejen <3 😀 Kul att se dig! Fina bilder gumman…..har tänkt mycket på dig + Pär å hur det skulle gå å så. Skönt att se att ni njuter på rejät i sommarsverige =) =) /Majja

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.