april 23, 2024

Tro Hopp & Kärlek

Rosa pelargoner stolt sträckta mot fredagssolens strålar som får hela lägenheten att bli ett ljushav. Babyblå himmel mot gula buskar det är verkligen en vacker dag. Har haft en lugn morgon och arbetat hemifrån. Sippat lite extra på kaffet tagit en långdusch och suttit på balkongen och ätit frukost. Nu har jag bott här en vecka och det känns lite som att jag är på resa för jag har inte förstått riktigt ännu att jag inte kommer tillbaka till Fredhäll. Stor och fin lägenhet så det finns gått om plats. Mysigt också att alltid kunna ha sällskap när man kommer hem på kvällarna. Har bott ensam så länge så var ett tag sedan jag bodde såhär. Som ni nog redan vet är jag en riktig tänkare, ibland till den grad att mitt huvud fullkomligt kokar över av alla funderingar. Särskilt när intrycken omkring mig förändras då sätter hjärnan igång som aldrig för. De senaste dagarna har mina tankar kretsat mycket kring hur det kommer sig att vi människor tar saker som händer i livet på så olika sätt. Jag tror att det kan bero på vilka stöttepelare vi väljer att ha i tillvaron. Mina tre pelare är faktiskt ord som omfattar allt

Tro, hopp och kärlek. Tre små ord som i sig betyder så otroligt mycket.

Tron som bär mig och som får mig flygande. Den som skapar en mening och en betydelse av mitt liv här på jorden. Hoppet som alltid finns där och som håller mig i handen när världen blåser eller som får mig att le när livet är som bäst. Kärleken som värmer hjälper och skapar en gemenskap. Den som finns i olika skepnader och konstellationer. Den som får mig att längta, älska och bli lycklig. Jag tror att vi alla mår bra av att fundera över vilka pelare som just bär oss. Vilka saker som får dig att leva och att våga leva. Kanske har du andra pelare som bär dig. Försök då fundera ut vilka det skulle kunna vara och låt dem bli dina riktmärken. De saker som du måste ha med dig för att få ny luft och kraft. Tänk igenom vad de olika betyder så du vet vad du söker efter ifall du inte redan funnit dem fullt ut. I mitt liv finns tron och hoppet de kommer alltid att finnas där också kärleken. Men det är på punkten kärlek som det saknas en viktig och stor pusselbit nämligen en livskamrat. Något att dela livet tillsammans med någon att hålla handen, någon att få skämma bort, någon att få bli stark tillsammans med, någon som får varje dag att bli lite extra vacker. Och vet ni för första gången på länge känns det rätt spännande att den pusselbiten i punkten kärlek inte är fylld. Ensamheten som jag länge känt pga. sårade känslor det som fått mig att stänga igen helt har svalnat. Istället har den bytts ut mot en öppenhet inuti mig som är en häftig känsla. Allt får ta sin tid och att rusa omkring och fylla alla luckor i sina stöttepelare snabbare än vad som är tanken skadar och förstör mer än vad det hjälper. Lev här och nu och njut av de delar i tillvaron som är hela eller de som gör dig starkare.

Nu ska jag sluta skriva för jag ska iväg och vara handmodell på en filmplåtning tillsammans med Sveriges lätt snyggaste manliga skådspelare… 😉 Lite nervös faktiskt men kul ska det bli. Får avslöja mer framåt.

Härligt att det är fredag och att helgen står för dörren ha nu en underbar helg älskade följare <3

Bilder från veckan.

Visningsresan till Uppsala förra helgen  blev jätte härlig.  Så bra arrangerat av Visit Uppsala Vi bodde på Clarion hotell Gillet riktigt fint hotell. Åt god mat, gick på konsert och var ute och dansade till morgonkvisten på Flustret 🙂

PÅ söndagen strosade vi i solen längst med ån köpte kanelbullar och satt länge och drog in solenergin.

image-7

Från Maggios konsert i lördags wow blir alltid så imponerad av den kvinnan

image

En något trött men nöjd jag vid ån

image-2

Har haft kontoret med mig runt i stan i veckan detta favorit stället Bio Rio underbar fåtölj:)image-5

Frukost på balkongen imorse lyx.

image-4

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.