april 23, 2024

Näthat och mobbing på sociala medier

Jag gjorde det för en tid sedan och nu är det dags igen för en SOCIALA MEDIER DETOX. Denna gång en månad. Och efter det kommer jag ta ett beslut om jag eventuellt ska ta bort vissa av dem helt. Jag mår helt enkelt inte bra av att andra människor tolkar mitt liv utifrån deras egna åsikter utan att våga ställa frågor. Att bli ifrågasatt varför är du så glad? Borde du inte göra si eller så? Varför tycker du som du tycker? Varför lägger du upp så många inlägg? Varför lägger du upp så få inlägg? Det blir fel för vissa vad jag än gör. Det är lätt att det blir så för alla som är aktiva tror jag att man öppnar upp sig både till hjärta och själ och då trampar folk över precis som de vill utan en tanke på vad det får för effekt. Jag är jag och kommer alltid vara som jag är. Jag tycker och tänker mycket det har jag alltid gjort och det står jag för. Jag har valt att dela med mig för mycket av mitt privatliv både i min blogg samt i övriga sociala medier vilket har gjort att människor tror att de känner mig så väl att de kan säga exakt vad som helst. Vissa lever genom andra utan att dela med sig av sitt eget liv och åsikter något alls. Det är inget fel med det men då är det viktigt att man förstår människan som är bakom det skrivna eller bakom bilderna som läggs upp. Näthat mobbing allt det ledsamma nätet för med sig är en fara för vår tid. Det finns mycket positivt med sociala medier också helt klart men vissa saker kan skada mycket. Därför väljer jag att gå offline 1 månad. Vill ni nå mig så kontakta mig via telefon eller mail. info@gretasvarld.se Loggar ut från övriga medier. Allt gott till er alla <3<3<3

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.