juni 18, 2024

Singel inför hela svenska folket

Befinner mig på vackra Gotland, fick ett spontaninfall och åkte hit för lite äventyr med en vän. Ibland när allt blir lite för mycket är det skönt att fly undan till lugnet och stillheten. Är otroligt vackert här, räckte med att bara kliva av färjan för att känna hur lugnet tog över. Det har tagit ett tag för mig att förstå konsekvenserna v att blotta mitt singelskap och mina inre tankar inför hela Svenska folket. Två program har nu sänts och plötsligt inser jag hur det känns att bli igenkänd. Att människor som jag inte har en aning om vilka det är, hälsar på mig på stan och ställer frågor om mitt deltagande i Kärlekskoden. Märklig känsla, och lite skrämmande. Tycker att det är väldigt modigt av dem att gå fram och hälsa, och faktiskt trevligt. Men jag är ovan och därför känns det konstigt. Jag brukar inte vara blyg, men nu kan jag känna mig det. Människor har ju fått lära känna mig genom programmet och därför är det inte konstigt att de hälsar och pratar med mig och att det kan kännas naturligt för dem. Det kommer säkert göra det för mig också så småningom, allt har ju trots allt bara börjat.

Grädde på GotlandGotlandJag är och har alltid varit en impulsiv person som kastar mig in i nya saker ständigt, men att blotta mitt singelskap i Sveriges största tv kanal och söka kärleken är helt klart det läskigaste och roligaste jag gjort. Många uppfattar nog mig som att jag är totalt orädd och coollugn, men det stämmer inte, jag är nog bara bra på att inte visa min nervositet utåt. Jag lovar er att jag varit galet nervös och pirrig under inspelningen och mina känslor och tankar har snurrat i ett enda virrvarr. Men trots att jag varit det, har det varit värt alla de känslorna. För jag har utan tvekan utvecklats och blivit betydligt modigare av det. Jag tror att det är bra att våga gå över sin egen gräns ibland. Att försöka utmana sig själv. Det blir man helt klart starkare av.

Kärleksämnet berör otroligt många människor, unga som gamla. För vi har väl alla eller har någon gång haft en kärleksrelation, där vi funderat på hur det kommer sig att man blev kär i just den killen eller tjejen. Genom Kärlekskoden kan man få svar på många av de frågorna. Vad är det egentligen som styr oss i sökandet efter en partner? Det är så många delar som spelar in. Det är intressant och kul att ämnet engagerar så många, och att de människor jag möter är glada och tycker att programmet är givande och kan lära dem saker. Jag hoppas att ni fortsätter följa mig i jakten på kärleken, för resan har bara börjat.

<3<3<3

 

 

Please follow and like us:

2 tankar på “Singel inför hela svenska folket

  1. Jag tycker du är jättemodig! Det är fortfarande något tabubelagt i att säga att man faktiskt vill hitta kärlek och komma ur sitt singelskap. Dessutom ger du oss andra singlar något riktigt spännande att följa. 🙂

    1. Hej Singelbloggaren 🙂
      Tack för uppmuntrande ord. Ja av någon anledning är det tabu trots att vi lever i ett av världens singeltätaste länder. Kul att du följer med på min resa, nästa vecka fortsätter äventyret. Hoppas att du har en härlig helg. Ses på torsdag 21.00 och fram till dess hoppas jag att vi ses här i bloggen.
      Greta

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.