juli 16, 2024

Så blir du rik

Min familj och släkt är den största rikedomen av allt

Idag har jag varit i Nyköping och firat min kusin som fyllt år. Vi har ätit god mat i solen, haft tävlingar, lyssnat på vackert munspel och pratat om allt och inget i timmar. När vi satt där i kvällssolen och jag ser mina underbara syskon och fina släktingar fylls jag av värme och en tacksamhet sköljer över mig. Vad lycklig och rik jag är som har en så stor och kärleksfull familj. Ibland är det lätt att glömma bort att påminna sig om hur bra man faktiskt har det. Min familj betyder allt för mig. Utan dem vet jag inte hur jag skulle överleva. Jag blir stark av dem. Vi har alltid varit väldigt nära varandra, som bästa vänner. Redan då vi var små och växte upp lärde mamma och pappa oss vikten av att hålla ihop. Stötta varandra och vad som än händer älska varandra, och det har alltid suttit kvar i mig. De är de som känner mig som allra bäst, de som jag skrattar mest med och de jag kan gråta floder inför när livet är svårt. Efter pappa gick bort har banden oss emellan blivit ännu starkare. Vi ska hålla ihop och gå genom livet sida vid sida. Livet är skört och man vet aldrig vad som händer. Därför är det extra viktigt att stanna upp oftare och våga säga hur mycket man bryr sig och älskar sina nära❤ Den dag jag får mina egna barn och familj kommer jag dagligen försöka påminna mig om hur viktigt det är att se och höra varandras behov och ge varandra uppskattning, och tid för varandra. För jag vet att det kommer att göra mig lycklig.

Hur era familjerelationer och släktrelationer än ser ut bra eller dåliga, så försök att se varandra och ta vara på varandra, kämpa tillsammans för att ni ska ha det så bra som möjligt. För jag lovar er den rikedom man har genom sin familj och släkt går inte att mäta sig med något annat, genom dem blir du rik på riktigt. Det är ovärderligt❤

Efter en fantastisk kväll ska jag nu packa väskan, för imorgon bär det av till Hälsingland för att fira mors dag. 🙂

 

image-16image-15

Systrar tillsammans med födelsedagsbarnet <3<3<3

Please follow and like us:

2 tankar på “Så blir du rik

  1. Familjekärnan är det finaste som finns. Och de band går aldrig att bryta. Jag är övertygad att du blir en underbar mamma, den dagen du blir det!

    1. Hej Laurence
      Eller hur och de band som ger en styrka genom livet. Tack det var snällt sagt 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.