juli 16, 2024

Att dejta flera samtidigt

Ikvällens avsnitt får ni följa med oss ut i Nynäshamnsskärgård. Där Kärlekskodens andra del dejtingfasen börjat. Att bo tillsammans med 4 killar och dejta dem samtidigt, är en konstig känsla. Vi har hamnat i en otroligt vacker miljö, perfekt för romantik. Husen ligger intill vattnet och det är fridfullt och lugnt. Nu gäller det att försöka få egen tidmed alla 4, så att jag snabbare kan lära känna dem. På ett personligare plan, där jag faktiskt vet vem det är jag dejtar. Tidigare har jag sett dem utifrån bokstäver då vetenskapstesterna gjorts. Och det har inte gått att gissa sig till vem som döljer sig bakom vilken bokstav. Trots att det är spännande och kul, så är det en svår situation att dejta alla samtidigt. Jag vill ge alla lika mycket tid, och inte göra någon ledsen eller besviken. Är rädd för att skapa spänningar dem emellan, och intriger. Tyvärr går det inte att undvika det helt, då situationen är som den är. Men kan jag påverka så att det blir så lite av det som möjligt så vill jag göra det. Jag har aldrig varit en person som velat spela med killar, och lura dem. Utan jag är rak och ärlig, och därför försöker jag se dem alla så här i början. Jag är helt säker på att det alltid kommer fungera som bäst i relationer ifall man vågar vara totalt ärlig, redan från början. Ikväll ska killarna få massera mig, jag har ögonbindel på mig och hörlurar med musik så jag har ingen aning om vem som masserar. Var jätte nervös innan, att de skulle råka göra illa mig då jag är känslig i kroppen, och har en hel del värk. Men det var inte så otäckt 😉 Mer vill jag inte avslöja, då jag hoppas att ni följer med ikväll på SVT play 21.00. Eller SVT 1 22.30.

Har glömt att presentera min fantastiska sminkös och hårstylist i programmet Maria du är bäst <3

IMG_0558

Ha en fin fin kväll!!!

 

 

Please follow and like us:

12 tankar på “Att dejta flera samtidigt

 1. Hej!
  Jag tycker det är ett fantastiskt program. Ser med spänning framemot fortsättningen! Du är min favorit, du och vikingen 😉 hoppas på er!

  1. Hej Linda
   Vad roligt att du gillar programmet 🙂 tack vad snällt sagt. Ja nu är det bara 2 program kvar tills vi får se ifall koden går att knäckas 😉 hoppas att du fortsätter följa i de 2 sista programmen. Ha en fin helg

 2. Gillar verkligen programmet och tycker ni alla är modiga som lämnar ut era tankar och känslor till oss tvtittare. Tänker tillbaka på de relationer som finns i mitt liv och hur olika tillfällen ger möjlighet till nya vänner och kanske förälskelse. Hoppas när du ser programmet att du känner stolthet över du gjort det här, en insats för kärleken! Jag märker att du lägger dig vinn om att alla ska få lika stort utrymme. Efter de här 4 programmen håller jag tummarna för dig och Per, ser fram emot att fortsättning följer. ..:)

  1. Hej Maria
   Härligt att du gillar programmet:) känns så kul att få höra positiva kommentarer här och att se att det är ett så intressant ämne, med kärlek och relationer. något som berör alla. Det blir lättare då att prata mer öppet om sina tankar och känslor. Hoppas att du kommer att gilla de två sista programmen också.:)

 3. Den här hårknuten var så himla snygg på dig. Något du kan göra själv också eller behövs Maria för att fixa till den?

 4. Hej Greta! Du är verkligen jättetjusig i varje program och jag har suttit o grunnat på hur du får till så fina frisyrer, men nu ser jag ju förklaringen 😉 En sån Maria skulle jag verkligen vilja ha varje morgon! Du har en inspirerande klädsmak också, underbart att se så mycket färg och att du är så bekväm i dina kläder och din stil.
  Jag gillar Kärlekskoden jättemycket, det sätter igång många tankar för mig som är på jakt efter kärlek igen efter ett år som singel. Skulle vilja göra liknande tester med åtta killar, jag med! Jag tycker mycket om dina kloka reflektioner i programmen också. Blev så glad att du och Pär fick så fin kontakt under minuterna med ögonkontakt. Jag håller tummarna för att det ska bli ni, men om det inte blir det är man ju spekulant på karln, hihi 😉 Kram på dig!

  1. Hej Julia

   Tack för dina otroligt snälla ord, du gjorde precis min dag:) Vad kul att du följer med i serien och att du gillar den. Har haft en otroligt spännande resa och helt klart mitt livs äventyr. önskar att alla singlar skulle kunna få uppleva samma sak. och vem vet kanske det kommer en säsong 2 då får du ju söka 😉 Annars tror jag att du kan få inspiration och få igång nya tankesätt genom att reflektera över de olika delarna som tas upp i programmet. Det är så spännande hur vi människor fungerar;) Lycka till i din jakt på kärleken också. Hoppas att du fortsätter följa bloggen och kika på sista programmet nästa torsdag. Önskar dig en strålande lördag Kram

   1. Hej Greta!
    Nu har jag sett det sista avsnittet och läst era senaste blogginlägg. Det har varit ett jättebra tv-program, med högre kvalitet och seriositet än andra i dejting-genren. Men jag förstår verkligen att det varit påfrestande för dig med all uppmärksamhet, att vidden av den inte gick att förbereda sig på, precis som du skrev. Och ännu mer verkligen superpåfrestande för dig och Pär att hålla de fantastiska känslorna hemliga för precis ALLA!! Som i en romanklassiker! Har ni klarat det halvåret kommer det gå som en dans nu! Det är som att man vill tacka er för det, att ni ställde upp i programmet och lät oss följa er inledande förälskelse, till ett sådant pris, som jag tänker är väldigt svårt att föreställa sig på förhand. Att vara jättekär i hemlighet, och dessutom bli igenkänd av folk på stan, att ha sett alla program om och med sig själv under många veckor långt efter att de spelades in. Om inte kroppen och själen hamnar i stresstillstånd då… Det hade varit omänskligt och känslokallt.
    Jag ser framför mig hur ni firar er kärlek tillsammans med din familj ikväll! Vad ni ska ha mycket att prata om och skratta åt.
    Ta nu väl hand om dig och varandra!!
    Önskar er en oförglömlig och romantisk första sommar tillsammans!!

    Stor kram till er båda,
    Julia Carlsson, Umeå

    Ps. Vad kul att du fortsätter med bloggen ett tag till, en är ju nyfiken på hur ni har det nu! Ds.

 5. Vilket fantastiskt program! Följer det med stort i intresse! Ja, det är mycket som spelar in i ”valet” av kärlekspartner. Tex vilka relationer man har varit med om tidigare och säkert även vilken relation man har/har haft med sina föräldrar. Tror du att du medvetet/omedvetet söker någon som liknar din far? Kanske blir det mer påtagligt om man mist sin förälder. Räknar dagarna till nästa program då vi ska få se hur ni valde…! Stort tack och stort lycka till framöver!

  1. Hej Elin,
   Vad härligt att du gillar programmet:) Ja visst är det intressant, vissa delar som vi styrs av psykologiskt har jag inte tänkt på innan programmet, mycket nya lärdomar. Ang ifall jag söker någon som liknar min far, så kan det stämma att jag gör det. Pappa var en otroligt kärleksfull, inspirerande och klok person som fick mig att se på världen på ett nytt sätt, och det är egenskaper som jag letar hos en blivande partner. Inte långt kvar nu till finalen, ses då:). Tack så mycket, ha en strålande vecka!

 6. Mycket intressant program. Har lärt mig en hel del och hoppas att jag själv knäckt kärlekskoden..:-D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.