april 23, 2024

Tänk ifall vetenskapen väljer bort min drömprins

Äntligen är det dags för del 3 av Kärlekskoden. Efter lite gott vin på Söder, ser jag fram emot  att se och minnas 😉

Vill dela med mig av en bit från min dagbok som jag skrev inför slutfinalen i program 3.

Efter dagar i isolering och ständig uppsyn, är det en galet skön känsla att bli utsläppt från min loge 🙂 Jag har inte kunnat se inspelningsplatsen förens nu.

Anledningen är att jag inte ska springa på mina  kandidater. Då jag ej får påverkas av att se dem. Testerna vi gjort hittills har till största del varit blindtester. Jag har fått se dem väldigt kort vid den frigörande dansen bl a. 😉 Fönstret till min loge har varit igenspikat och jag har körts med bil ända fram till dörren. Men nu har fönstret öppnats och jag får gå på en promenad, dock själv men kul att få se sig omkring. Oj vad nervös jag är  inför denna dag, sista dagen innan vi åker härifrån för dejtingfasen. Det värsta är naturligtvis att jag inte får dejta allihopa utan 4 st kommer att få åka härifrån. Hjäälp tänk ifall vetenskapen lurar mig och väljer bort min framtida prins. Känner mig väldigt hjälplös och stressad, har ett tryck över bröstet och är nära till gråten. Blir nog lätt så när nervositeten tar över. Men det är inte bara ledsamt väldigt spännande också. Att få se vilka jag får lära känna bättre. Tänk att jag har 8 st fina killar som är här för att de vill dejta mig , konstig känsla men samtidigt gör det mig en aning generad och glad. Så fort jag har chansen ska jag kasta mig på alla och ge dem en lång kram. De har genom sitt mod att våga delta i programmet  också hjälpt mig  att bli modigare. <3  Nu måste jag in i sminket inför finalen.

Hoppas att ni följer med i kvällens program, nu ska jag dricka vin och kika på fortsättningen . Syns inom kort igen.image-9

 

Please follow and like us:

4 tankar på “Tänk ifall vetenskapen väljer bort min drömprins

  1. Jag vill bara säga att jag tycker Nils i programmet är slående lik Danny Saucedo 😀 Vad tycker du?

    1. Hej Ludde, Kul att du gillar prgrammet 🙂 Tack snälla, hoppas att du fortsätter att följa mig här samt i programmet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.