juni 18, 2024

Ökad frihet ger ökat välmående

Imorgon flyger jag till Barcelona.

När jag var liten fick jag ofta frågan, om du skulle få välja vilket djur du skulle vara vilket skulle du då välja? Svaret brukade komma snabbt, en fågel såklart. Fri med 1000-tals möjligheter att förflytta sig över världen. Och med en chans att få sväva omkring över fina vyer. Ett liv med mängder av möjligheter. Svaret på frågan har funnits kvar hos mig och fungerat som en motivations boost när jag känt mig vilsen eller fast i något jag tyckt varit jobbigt. Jag har då plockat upp fågelns egenskaper som jag så gärna velat ha och använt dem på det sättet som varit möjligt för mig. När jag hamnat i en situation där jag inte trivts har jag helt enkelt tagit mina symboliska vingar och flugit därifrån. Eller har jag känt mig understimulerad och uttråkad har jag bokat en spontan resa för att fylla på det behövliga energikontot. Vi behöver alla använda våra vingar ibland, för att byta riktning och ta oss dit motivationen och välmåendet finns. Har haft en rätt jobbig vecka, där jag känt mig trött och hängig med en väldig värk i kroppen.  Eftersom jag är en funderande och lite orolig person, gogglade jag på mina symptom. Det borde jag inte ha gjort. Svaret blev naturligtvis fruktansvärda besked, jag var allvarligt sjuk 😉 Jag älskar att möjligheten för snabba svar på nätet finns tillgängligt, men snälla ibland måste man stoppa sig själv. Varför inte gå till en läkare istället för att ställa självdiagnoser med hjälp av nätet 🙂 Tog förnuftet till fånga och träffade en läkare idag som gav mig positiva besked, jag var inte alls allvarligt sjuk, utan hade bara drabbats av en liten infektion. Skönt att få svar på varför jag känt mig så svag, och att det inte var allvarligt.

Som ni nu har fått veta så har jag har en liten fågel i mig, detta gjorde att jag igår bestämde mig för att göra en spontanresa till Barcelona 🙂 med en tjejkompis. Vi åker imorgon och stannar en vecka. Ska bli underbart jag älskar att resa. Ikväll ska jag packa och njuta av min resfeber.

 

Fick en fin uppiggande present av Pär 😉 Vackra blommor och en riktigt rolig citatbok i vintage stil.

image-43

Avslutar med lite bilder från veckan som gått.  I söndags var jag och Pär och besökte Rosenhill, vilket ställe. Har ni inte varit där så åk dit och ät lunch. Allt är ekologiskt och odlat på plats. Eller så gör ni som mig och tar en paus i deras hängmattor. Perfekt utflyktsmål ifall ni har tråkigt någon helg.

image-45

image-46

 

Ha en skön onsdagskväll, så syns vi nästa gång i Barcelona<3

Please follow and like us:

2 tankar på “Ökad frihet ger ökat välmående

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.