maj 27, 2024

Är det modernt att inte tro på evig kärlek

Samhället kan aldrig förändra min syn och tro på den långvariga kärleken

Jag får uppriktigt ont i magen och blir ledsen av att vårt samhälle lyckas få människor omkring mig att inte tro på det äkta och långvariga kärleken längre. Dagligen får jag höra från singlar jag möter att de inte vågar tro på den. Därför att de blir hjärntvättade av media och reklam som säger motsatsen.

Det börjar nästan bli modernt att inte tro på kärleken.  Trots att många håller ihop länge så blir de nästan trakasserade.
”Men ni har det ju så dåligt hitta någon annan”
”Det där går inte att lösa, ut och flörta vid sidan av”
”Fixa en dejtingsida där du kan gå ut och ha lite roligt med andra upptagna”
Seriöst lägg ner den ondske propagandan. Stötta människor istället och ge dem hopp. Bestäm dig själv för att alltid vara ärlig mot dig och din partner. Du har ett val att inte vara otrogen och svika någon.

Lyssna inte på människor som säger att ALLA ÄR OTROGNA SVIN! Det stämmer ju inte. Men desto mer vi får höra det desto mer sanning blir det. Tänk så mycket skada det gör när samhället inte kan gå ihop och kämpa för motsatsen istället. Visa på att det går att kämpa, att gräset inte behöver vara grönare någon annan stans. Att tilliten och respekten för varandra för alltid är förstörd när någon väljer att gå bakom ryggen på sin partner.

En 20 årig relation kan för alltid vara förstörd pga. en idiotisk idé om lite spänning vid sidan av. En kort händelse kan få ett brinnande kärlekshjärta att slockna på nolltid. Det leder endast till katastrof och krossade hjärtan. Vi måste ta hand om varandra. Försöka uppskatta det vi har och värdesätta det.

Som singel har jag en stark längtan efter det äkta.
En relation där jag kan få ge allt och kämpa. För en sak har jag lärt mig efter några krossade relationer, hur mycket det faktiskt betyder att vara där till 100 procent. Att vara två inte ensam, att se livet utifrån fyra ögon. Att min tro på kärleken alltid har funnits och alltid kommer att finnas därför att jag bestämt mig för att tro på det. Släpper jag tron så faller jag för samhällets svek.

Att kämpa handlar också om att tro. Genom den skapas glöden och styrkan som behövs i en långvarig relation.

Har precis gjort ett yoga pass. Galet skönt behövde lite lugnande medicin för en trött hjärna efter en hektisk dag. Nu ska jag packa och förbereda inför morgondagens resa till Västerås där jag blivit inhyrd för att hjälpa till på en tredagars konferens. Ser fram emot några roliga arbetsdagar omväxlande.

Lite bilder från veckan.

Nya skrik-tights till dagens yogapass

image

I söndags hade vi födelsedagskalas för underbara mor. Här iklädd en krona som de små gjort i present <3

image-2

I helgen var det kulturnatt Stockholm. Konstutställningar, teater, konserter och fest såklart;) Vi trotsade regnblasket och gav oss dit. Riktigt rolig kväll!

image-4Fixade lite homestyling i veckan!!

image-6

Ha en kärleksfull vecka bästa läsare<3

Vi hörs om en vecka igen!

 

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.