juni 18, 2024

På resande fot genom SommarSverige

Tåget susar fram genom ett molnigt men grönskande Hälsingland. Jag är påväg till Härnösand för att träffa en vän han ska visa mig Högakusten och sedan tänkte vi besöka stadsfesten i helgen.

Under de senaste 2 veckorna sedan jag skrev har det hunnit hända massor. Jag har varit i Alfta i 3 dagar och renoverat vårt gamla barndomshem, vi har skrapat väggar målat husen och byggt staket . Kul och slitsamt men värt mödan för att få husen fina igen.

Efter det har jag varit ute på jobbuppdrag en västkustturné för Mix Megapol.

Under 7 dagar har vi

– Besökt 16 orter/städer
– Bott på 6 hotell
– Kört 150 mil

Fantastiskt rolig turné  där vi har sett så många nya vackra platser. Jag tror att många av oss glömmer bort hur fint land vi har. Varför åka utomlands när så mycket finns att upptäcka här. Pärlvita stränder, turkosa vatten, korsvirkeshus och böljande Valmo i vinden. Den bästa blandningen  av natur, kultur och historia.

Nu måste tyvärr sluta då jag ska byta tåg.

Ta hand om varandra och njut av varje dag som sommaren ger.

Väljer att visa min vecka genom bilderna nedan säger mer än ord <3

 

Tullgarnsslott

image-24

Sveriges sydligaste udde.image-23  image-20Yngsjö havsbad:)image-21Ale stenarimage-30Vackra Österlen

image-28

Sanvikens havsbad.image-27

Ronnebybrunn image-29image-26

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.