juli 16, 2024

Killars största misstag vid dejting är ”Självgodhet”

Vi borde alla sluta med dejtingspelen och istället köra med raka kort.

10 tips för en lyckad dejting.

Till er singlar där ute, SNÄLLA ha respekt för dem ni dejtar genom att lyssna på vad de säger. Sluta tolka in era egna slutsatser i allt.

Att vara tillbaka i singelkarusellen känns spännande och kul men också rätt utmattande med det spel som ständigt uppstår. Det är en bakomliggande kamp om hur man ska bete sig och vem man ska utge sig för att vara.

Vid 30 års ålder borde väl detta redan vara klart tycker jag. Sluta spela och lägg fram korten på bordet istället. Raka och ärliga killar är helt klart mycket attraktivt. Osäkra spelande killar däremot får mig uppriktigt att tappa intresset snabbt. Om jag träffar en kille som intresserar mig så har jag inget problem att säga och visa det. Men tidigt i dejtingen är jag också alltid ärlig med att jag vill ta det lugnt. Efter att nyligen ha separerat är det viktigt att kunna slappna av och ha kul men inte rusa in i första bästa killes famn. Det är alltid en tröskel man behöver passera efter en jobbig separation. Att vara öppen för dejting är ett viktigt steg för att ha passerat den jobbigaste tröskeln. Det skapar vardags spänning och livsglöden tillbaka. Efter att ha dejtat lite den senaste månaden inser jag tyvärr hur svårt det är att köra med raka kort. Någonstans har det gått fel när jag säger en sak till den killen jag dejtar medan han påstår något annat. Plötsligt kommer en självgodhet fram som får mig att omedelbart rygga tillbaka.

Att tala om för den man dejtar att man vill lära känna personen och ha trevligt, men att man inte vet vad som kommer att ske, är väldigt tydlig kommunikation för mig. Att man sedan hör av sig för att umgås och faktiskt lära känna killen är för mig inte en invit för att man är ute efter giftemål. Snarare normal avslappnad dejting. Dejting ska vara roligt utan att man hela tiden ska behöva tänka på vad man gör. Vill man ringa den man dejtar då ska man kunna göra det. Vill man hitta på något då ska man kunna vara spontan och säga det. Inte hela tiden behöva fundera på ifall det är rätt tillfälle.

Killar som ser mig i ögonen och säger att jag kan inte lova något får mig att må illa. Speciellt när jag uttryckligen sagt att jag vill ta en lugn dejting utan krav. Och där jag aldrig ställt en privat fråga eller några som helst krav. För mig är det ett tydligt tecken på en självgodhet och orespekt. Det är som att säga att du är helt klart kär i mig nu bryter vi… Det borde väl vara så att jag kan tala för mig själv. Är jag kär då säger jag det. Hur bemöter man någon som uppenbarligen är för självgod för sitt eget bästa? Det är som att tjejer blir bemötta som kärlekstörstande galningar vars enda syfte är att snärja första bästa kille. Hör upp fina karlar så fungerar inte verkligheten. Det finns tillfällen då tjejer säger saker och också menar exakt de som de säger. Mötet mellan 2 individer ska utgå från fullständig respekt gentemot varandra. Med rak kommunikation och ärlighet blir dejting roligt och energigivande precis som det ska vara. Våga visa vem ni är och stå för det. Spela inte någon annan än den ni är. Tycker ni om någon ring och säg det eller skicka ett sms och bjud ut personen. Sluta vara rädda för allt. Vad är det värsta som kan hända? Kanske är det som är läskigaste att bli dissad. Men blir ni det så behåll respekten för er själva och släng personen i fråga i papperskorgen. Jaga inte någon som inte ger er den respekt ni förtjänar. Det finns alltid en person för alla därute, en person som är genuint ärlig intresserad av dig som person. Dejting kommer alltid vara något som vi singlar funderar på och något som vi alltid kan lära oss mer om.

Nedan följer 10 punkter  för en lyckad dejting till alla singlar som jag lovar fungerar.

  1. Utge dig aldrig för att vara någon du inte är
  2. Bemöt den du dejtar med samma respekt som du själv önskar
  3. Släpp alla checklistor slappna av ha kul
  4. Låt hjärtat tala före hjärnan, slösa inte din tid på någon du egentligen struntar i.
  5. Släpp logiken kärlek är någon ologiskt
  6. Hitta på äventyr som lockar till skratt då frigörs endorfiner
  7. Planera inte allt, spontanitet gör dejtandet mer spännande
  8. Gå inte enbart på yta, känn efter ifall det finns något annat där.
  9. Vi har alla en drömbild av vår partner,  den brukar sällan stämma i slutändan. Glöm inte det.
  10. Tänk aldrig praktiskt en relation som är praktisk är dödsdömd från början

Om 2 dagar är det alla hjärtans dag, en dag full av kärlek men också tankar och funderingar kring relationer. Missa inte nästa blogginlägg

Alla hjärtans dag ris eller ros?

Nu ska jag iväg till sats och springa av mig lite energi på ett löpband härligt.

Avslutar med lite bilder från veckan som gått.

Igår hade vi tjejkväll med Sex and the City maraton bra lillördag;)

image-96

Underbart att solen visat sig i flera dagar 🙂

image-63

image-101

Ha en strålande kväll kära läsare så hörs vi innan lördag <3<3<3

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.