april 23, 2024

Första helgen som ett officiellt par

Efter ett halvårs väntan blev det i torsdags, äntligen officiellt att valet i finalen av Kärlekskoden  föll på min Viking <3

Efter så lång väntan med att hålla vår relation hemlig, var det en stor kväll för oss. Jag var nervös och spänd hela dagen. Mina närmaste vänner och familj, hade ordnat ett fantastiskt firande för oss. De var minst lika exalterade. Vi åkte taxi till festen tillsammans, bara en sån sak, kändes så stor då vi inte gjort det tidigare, av rädsla för att synas. När vi skulle hoppa ut ur taxin, säger taxichauffören. Grattis vad kul att du valde honom, jag som har väntat på att få se hur det gått i finalen, och då jag jobbar ikväll missat den. Har spelat in programmet för att se när jag slutade men nu vet jag resultatet;) Haha jag blev så ställd och tänkte först, nej vad har vi gjort förstört spänningen för honom. Men han log och sa att det inte gjorde något, och att han skulle se finalen i alla fall. Vi kan ju inte behöva invänta andra när vi nu äntligen är fria;)

På fredag morgon efter en lång natt av firande, var vi väldigt omtumlade och trötta, men lyckliga. Jag spelade då in en podcast med Daniel Brodecki, som heter Kärleksroast. Daniel och jag är vänner idag, men detta möte var vårt första riktiga sedan finalen, då han röstades bort. Ett mycket härligt och intressant möte, där vi diskuterar kärlek och går in på djupet, med tankar och frågor om inspelningen och känslorna när han röstades ut. Han roastar mig rejält med privata frågor om tidigare relationer och vi tar även upp relationen mellan mig och Pär. Daniel har även spelat in en podcast med tankeläsaren och programledaren för Kärlekskoden Henrik Fexeus, samt en med Nils och en med Pär. Den första ligger på topplistan på Itunes. Missa inte att lyssna på dem;) För första gången kommer ni få komma oss ännu närmare, och vi kan äntligen prata om saker som tidigare varit hemliga. Jag återkommer när min publiceras.  image-19

image-20

Jag och Pär har spenderat vår första officiella helg i Delsbo hos mamma. Trots att vi nu träffats ett halvår i hemlighet, känns allt nytt och spännande. Det pirrar i min mage, jag är kär och det är en underbar känsla. Att våga vara det. Reaktionerna från omgivningen sedan finalen i torsdags har varit överväldigande. Har aldrig känt mig så firad som jag gjort denna helg. Fantastiska hälsningar här i bloggen, och på socialamedier. Har inte hunnit svara på alla än men ni ska veta hur glad och varm ni gör mig, genom era fina ord och hälsningar. Ni gör mig stark och får mig att känna mig ännu lyckligare <3<3<3 Vill också tacka alla modiga personer som vågat komma fram och gratulera oss på caféer och på gatan. Jag är överväldigad och kan bara säga en sak TACK!!!

Jag ser fram emot att fortsätta blogga här, om min resa och vad som hänt och händer efter Kärlekskoden. Får dagligen mängder av frågor från folk som är nyfikna på vad som hände under inspelningen, samt efteråt. Och hinner inte alltid svara på alla, därför tänkte jag att det skulle vara roligt ifall ni skriver era funderingar och undringar i kommentarsfältet här i bloggen. Eller ifall det är några andra ämnen ni vill att jag pratar om här, så kan jag skriva om det och svara på frågorna som nya inlägg. Gör gärna det!

Hoppas att ni alla har en lika fin Pingsthelg som jag har. Ni vet väl om att detta är årets stora kärlekshelg 😉 Den helgen då flest par viger sig. Inte helt fel att ha sin första officiella helg just denna 😉

image-23

Please follow and like us:

16 tankar på “Första helgen som ett officiellt par

 1. Utveckla gärna hur mycket du tror vetenskap styr i valet av partner.

  Det verkade som att du ganska snabbt blev intresserad av Pär – vet du varför?
  Kanske är kärlek (eller i alla fall en viss särskild känsla) vid första ögonkastet viktigt?!

  1. Hej Anna

   Spännande fråga, som jag gärna utvecklar vidare i nästa blogginlägg:) Känns lättare att utveckla det då och svara tydligare.

   Trevlig kväll!!

 2. Jag lyssnade precis på Kärleksroasten med Nils. Delar av den var otroligt intressant. Din och Pärs ska bli jättekul att lyssna på sen när de kommer, jag har tidigare tänkt att det vore roligt att få ta del av Kärlekskoden ur kandidatperspektiv – om hans roast är som den med Nils lär det ju bli så.

  1. Kul att du lyssnat på Roasten Stina. Du kommer få veta mer om Kärlekskoden ur ett kandidat perspektiv , när du lyssnar på Pärs också. Inte jätte mycket men massor av annat spännande lovar jag 😉

 3. Ni verkar vara hur underbara som helst med er generositet av hur ni känner och upplever, vilket också är huvudsyftet med hela programidén.

  DÄREMOT vill jag ge er ett gott råd: avveckla bloggandet och exponeringen i offentligheten. Vårda er relation genom att vara som alla andra, dvs. så privata det bara går.

  ALL LYCKA med er relation!!!

  1. Hej Anders.

   Tack för din omtanke, förstår hur du tänker, och jag vet att det är otroligt viktigt att vårda sin relation genom att ha sitt privata och inte vara offentliga och visa allt utåt.

   Jag kommer endast blogga om mina tankar och dela med mig av min vardag, när jag känner att det känns bra, och kommer aldrig att lämna ut allt så att vi inte har något privat. Lovar att när jag genomgått ett sånt här experiment så förstår jag innebörden av offentligheten och kommer därför att vara försiktig med vår relation. Vill ju definitivt inte förstöra något så fint som min relation med Pär.

   Önskar dig en fortsatt underbar Pingstkväll 🙂

   Tack för lyckönskningen!!

 4. Såg precis och äntligen finalen, är inte ett dugg förvånad, jag såg redan i andra avsnittet att det var ni två. Ni är helt fantastiska tillsammans! Jag är världens lyckligaste nu när jag vet att ni fann varandra! Lycka till, älska varandra!

  1. Hej Linda
   spännande att du kunde se det redan i andra avsnittet.
   Tack vad gullig du är<3 ta hand om dig

 5. Vi är ett par fyllda 76, som hållit ihop sedan vi var 19. Våra vägar möttes på en Folkhögskola i Södertälje. Vi kom från olika delar av landet, med olika bakgrund och olika traditioner. Trots det har vi fått leva ett rikt och spännande liv ,med mycket glädje.
  Vi har följt dig och Pär på er resa genom programmen. Mycket tidigt såg vi ”laddningen” mellan dig och Pär.
  Vi bär med oss kristna värderingar och tyckte att dina (Gretas) värderingar ofta tangerade våra.
  Av vad vi sett tror vi att det är ett alldeles rätt val. Ni verkar med era olikheter komplettera varann så bra. Vi har egna erfarenheter av det. Kärlek i olikhet ger
  livet liv
  Nu vill vi önska Er lycka på er färd genom livet och att era drömmar ska bli uppfyllda. VÅRDA LYCKAN hälsar ”gamlingarna”
  PS. Bilden på er från Avholmsberget över norra Dellen är underbar – säger allt. DS.

  1. Hej Sivert

   Oj vad glad jag blev av er fina historia som ni delar här<3 underbart. Blir alldeles varm inombords. Vad roligt att ni följt med på vår resa. Och ni har helt rätt att mina värderingar ligger i en kristen bakgrund. Jag har alltid trott på äkta långvarig kärlek. Tusen tack för lyckönskningarna kommer bära med mig dem, och de kommer att ge mig styrka. Ta hand om varandra och önskar er också ett fortsatt lyckligt liv tillsammans, er historia ger hopp och inspirerar. Riktig kärlek, det är det bästa som finns .

   Ha en underbar sommar stor kram på er <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.