maj 27, 2024

Forskare tar fram ett förälskelsepiller

Lystring världens alla forskare dags för er att lägga fokus på att uppfinna ett förälskelsepiller.

Vilken häftig ide:)  Det skulle vara en liten tablett, enkel att svälja kanske rent av en  images  tuggtablett med mintsmak. En tablett som låg i en liten fin ask som man lätt skulle kunna stoppa i väskan och plocka fram den dagen då man kände sig redo för den sprudlande förälskelsen. Det skulle räcka att stoppa den i munnen och vips skulle förälskelsen komma. Förstår ni hur revolutionerande idén  skulle kunna bli, en jätte industri. En motaktion på alla de dejtingplattformar världen över som snor så många timmar av världens alla singlar, som gör oss ännu mera osäkra på vad vi vill ha och som ständigt lovar att gräset är grönare på andra sidan.

Den lilla tuggtabletten skulle sända ut hormoner så att det stod härliga till, inte bara endorfiner och den kittlande värmen som utsöndras i förälskelsefasen utan den skulle också skapa tryggheten och lugnet.

Vi singlar behöver tagga ner andas lugna oss och finna ro i att allt kommer att lösa sig. Jakten får många av oss att tappa fokus på vad vi egentligen längtar efter. Det kan vara bra att stänga av radarn för ett tag, satsa på annat som gör livet meningsfullt och härligt. Ta tiden som vi annars funderar och jagar till att fokusera på något annat. Först när vi gör det dyker oftast någon oväntad upp och då kanske vi rent av inte behöver förälskelsepillret 😉

Men jag drömmer i hemlighet om att det en dag ligger ett vitt kuvert i brevlådan med en ask i med en liten tuggtablett adresserat till den kärlekslängtade galna blondinen. 🙂

Kvällen har spenderats med min tvillingsyster samt min kära vän Alexandra som äntligen flyttat till den stora staden. Vi har tittat på Idol och klämt i oss chokladpudding underbart. Förra veckan var väldigt intensiv så skrivandet hamnade efter.

Jag började på reportage utbildningen samt att jag hade ett stort event en fest för 80 pers på lördagen. Riktigt spännande och lyckad vecka. Utbildningen känns väldigt bra vi har redan börjat skriva reportage och jag har kommit på mängder av idéer på reportage framåt. Festen i lördags blev också den riktigt lyckad härliga gäster och en rolig kväll. Känns som en rejäl urladdning efter allt så är riktigt trött men nöjd.

Nu ska jag lägga mig och läsa en bok och bara vila.

Ha en underbar kväll så hörs vi snart igen <3<3<3

Bilder från veckan

Nedan från festen i lördags till fördrink serverades  piggelindrinkar på den soliga terassen. Vi byggde också en orientalisk loungemiljö med sjöutsikt där gästerna kunde mingla under kvällen och natten.

image-2

image-1

 

image-3

 

 

 

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.