juli 16, 2024

Får singlar fira Alla hjärtans dag

14 februari röda rosor, geléhjärtan överraskningar och kärlekspar. Det finns överallt påminnelsen om dagen då vi ska passa på att bry oss extra om varandra. I den något gråa vintern kommer dagen lämpligt tycker många, även jag tycker det. Att fira i kärlekens tecken det är väl något fint och härligt?

På caféet där jag sitter och skriver kan jag inte låta bli att tjuvlyssna på bordet bredvid där några unga tjejer sitter och dricker Kaffe.

– Hur ska du överraska din kille? Säger den ena tjejen till sin vän

– Vadå jag? Det är väl ändå han som ska överraska mig svarar tjejen och skakar på huvudet.

–  Jag håller med svarar den tredje tjejen det är killen som ska planera inte vi tjejer.

–  Men du då Sara tjejerna vänder sig mot den fjärde tjejen vid bordet, vad hemskt för dig du som är singel får ju inte fira alls.. sorgligt tjejen tittar ner i bordet och svarar inte.

Samtalet upprör mig och jag är nära på att lägga mig i det genom att säga. Hur tänker ni ?……Alla hjärtans dag är väl till för alla människor. Det är ingen som står utanför vare sig man är singel eller upptagen, man eller kvinna. Skulle singlar inte få fira denna dag idiotsnack självklart ska ALLA få fira. Har man inte en partner kan man ju fira med sina vänner. Tänk om vi alla skulle försöka överraska någon som minns förväntar det. En ensam granne en arbetskollega eller bara någon som vi vet behöver muntras upp. Ta med alla denna dag, så att vissa inte behöver hamna utanför. Det känns inte rättvist. Det fina med Alla hjärtans dag är att vi alla har en anledning att VÅGA ge någon extra kärlek. Släppa rädslorna och göra något annorlunda som kan förändra en människas dag. Det handlar inte om att ge gåvor utan omtanke.

Vi behöver att någon lyssnar på oss lite extra, ger oss en kram och får oss att känna att vi är behövda. Det är den omtanken och kärleken denna dag handlar om tycker jag.

Släpp reglerna och fira rejält. Det ska jag göra tillsammans med mina tjejkompisar vi ska börja redan på lördag med spa på Centralbadet. Sedan ska vi laga middag ihop titta på Schlagern och avsluta med utgång. För vem vet vem man möter innan 12 slaget;) Idag har jag varit hemma och vilat då förkylningen tagit över min kropp. Nu börjar jag äntligen må bättre.

I veckan blev jag faster till en liten ängel Harriet<3 Besökte bb på SÖS för att hälsa henne välkommen. Tänk att man kan vara så otroligt liten och söt fick en fin endorfin dos av att bära runt på henne ett par timmar J

Nu ska jag avsluta för att möta upp min tvillingsyster vi ska ha tjejkväll idag med några kompisar och tanken är att vara kreativa måla och skapa något spännande.

Önskar er alla en underbar helg i kärlekens tecken.

Glöm inte att ni är värdefulla och värda all kärlek<3<3<3

Tack för att ni finns.

Avslutar med lite bilder från veckan.

Förra helgen var jag barnvakt åt dessa små busfrön hela helgen även i onsdags då bror var på bb.;) Underbara ungar<3

Lilla Harriet och jag på BB

image-15

Reklamfoto med de små för Victoria Secret ….. 😉 haha

image-18

Uppklädda och klara för kalas.

image-20

Glöm inte att göra det där extra i helgen om det så ska var att vinka till en främling.

12688059_10153658162718145_1904095180621295195_n

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.