juli 16, 2024

Familjen Tidholm möter familjen Esping

Lugnet efter stormen;)

En fantastisk helg lider mot sitt slut.

Jag sitter hopkrupen i soffan hemma, ljusen på bordet glimrar tillsammans med stadens alla ljus utanför vårt fönster.

John Mayers låt ”Waiting on the world to change” spelas i högtalarna och här och nu känner jag mig lycklig.  Vill stanna kvar i den här känslan, av värme och glädje över hur fina människor jag har omkring mig och hur de förgyller min tillvaro. Vill inte att något ska förändras bara vara precis så här bra.

Helgen har gått fort och det har hunnit hända massor. Efter mycket planering och ordnade av gårdagens fest under veckan känner jag mig väldigt trött men nöjd. Jag och Pär ordnade en familjefest där min familj skulle möta hans. Vi hyrde topplokalen i vårt hus, med utsikt över hela staden. Där samlade vi båda familjerna.

Vi åt mat lekte roliga lekar och lärde känna varandra bättre. Riktigt lyckad kväll. Vill göra om det snart igen, blir så tomt nu när det är över. Vet att jag har sagt det förut, men jag kan säga det fler gånger. Familj och släkt är det viktigaste som finns, utan dem skulle livet vara så tomt.

Dagen har spenderats med min bror Gregors familj från Vänersborg som bott hos oss i helgen.

På eftermiddagen idag fick vi en överraskning, då min andra bror och hans fästmö ringde och frågade ifall de fick komma förbi och presentera den nykomna prinsen<3<3 Jag blev överlycklig äntligen. Otroligt starkt första möte med lilla Eton.  Nu har alla åkt hem och för ett par timmar är jag helt själv, känns tomt men också skönt att få reflektera över allt som hänt.

Nu ska jag titta på film och vila lite.

Avslutar med bilder från helgen.

Mitt och Vikings första möte med prins Eton<3

image-43

image-45

 

. image-14

Under lördagens fest ordnade vi tävlingar där familjerna tävlade mot varandra;)

Här bygger vi ballongtorn på tid. Haha riktigt underhållande att som lekledare titta på;)

 

image-3 image-39

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.