april 23, 2024

En nyfödd prins anlände i onsdags till jorden och jag blev världens lyckligaste faster

Nu var det det alldeles för länge sedan jag uppdaterade bloggen, har haft galet mycket för mig och har helt enkelt inte hunnit med. Men idag måste jag berätta den underbara nyheten.

I onsdags  ungefär denna tid hände ett livsmirakel en liten gosse kom till jorden.  Och jag blev stolt faster till en ny liten människa. Som jag längtat efter denna ankomst. I månader har jag följt min bror Gustafs och hans blivande fästmös Hanneles resa genom graviditeten. Sett deras otroliga längtan och kärlek inför detta stora ögonblick.  Minns tydligt den dagen för 9 månader sedan då de på ett annorlunda sätt skulle berätta att de väntade barn. De samlade alla syskon på ett café och sa innan at de bara ville ha en söndagsfika, då alla skulle vara med. Vi fikade pratade skrattade och allt var som det brukar vara när vi träffas. Tills att de högtidligt tog fram en påse och delade ut ett varsitt kokt ägg till oss alla. Jag förstod ingenting trodde att de var någon lek. Men min smarta lilla syster sa direkt när hon fick ägget i sin hand. ”Åhhh jaaa väntar ni barn?”, förundrad över hennes otroligt snabba slutsats;) Men hon hade rätt, känslan som fyllde mig när de berättade var lycka. Blev otroligt rörd över att se hur glada och förväntansfulla de var. Sedan har månaderna gått i rasande takt och utvecklingen har gått fort. Från en liten utbuktande mage till en enorm mage med sparkar och liv inuti. Vet inte vad det är men ju äldre jag blir desto mer rörd blir jag så fort en liten kommer till världen.

Livet blir så betydelsefullt av att se nytt liv komma till. Att vi människor kan skapa en till människa är så underbart och samtidigt så konstigt. Från befruktning till en livs levande liten gosse, livets magi.

Jag som många andra funderar ofta över livets mening här på jorden. Ett av svaren tror jag är liv och död. Att vi får chansen att komma nära både det sorgliga när någon lämnar oss. Men också den väldiga lycka när en ny människa ankommer till jorden. Kanske är det så att vi byter plats med varandra, någon lämnar och samtidigt anländer någon ny. När jag fick den första bilden av Eton som låg där och kisade upp i kameran, förundrades jag över att han faktiskt har växt i Hanneles mage och nu är han här hos oss. En person som jag kommer att få följa genom livet och dela tillvaron med. Utan att ens ha träffat honom känner jag en obeskrivligt stark kärlek till honom. Längtar så efter vårt första möte, där jag kan berätta hur glad jag är att han har kommit till jorden. Samt hur roligt vi ska ha när han växer upp. Måste passa på att utbringa ett fyrfaldigt leve för de nyblivna föräldrarna Hipp Hipp HURRA!!!

I helgen ska jag och Pär ha familjen möter familjen fest. Riktigt spännande min familj ska få träffa hans familj och ha roligt. Trots att vi nu träffats i 10 månader så har alla inte hunnit träffa varandra pga långa reseavstånd och för lite tid. Men nu är det äntligen dags. Vi blir över 30 personer så det kommer att bli riktigt skoj. Vi ska baka kakor och förbereda under kvällen idag så det slipper bli sådan hets imorgon;)

Önskar er alla en strålande fredag <3<3<3

Avslutar med en bild på det lilla miraklet.

H544908_10152646761231749_4329095677922647479_n

Please follow and like us:

2 tankar på “En nyfödd prins anlände i onsdags till jorden och jag blev världens lyckligaste faster

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.