maj 27, 2024

Debatterar ytligheten i nätdejting i Opinion Live SVT

Vart tog den okonstlade vardagsromantiken vägen? De klassiska mötena som vi sedan barnsben sett i olika kärleksfilmer. Att du springer in i en främling på gatan. Halkar handlöst och allt du äger och bär på dig flyger all världens väg. När du ligger där på marken och känner hur pinsamt allt är möts du plötsligt av en okänd hand som hjälper dig upp från marken… Där står han mitt framför dig din dröm man 🙂

I dagens digitaliserade ytliga värld sker dessa möten sällan, då vi hellre stannar hemma i soffan med mobilen och chattar oss fördärvade med främlingar som vi endast sett genom en ansiktsbild på någon dejtingapp. Då jag nätdejtat mycket via olika av de vanligaste apparna vet jag vilken tomhet detta skapat hos mig. Jag tycker att det är dags att kombinera vår jakt på en partner med att ge oss ut i det verkliga livet. Igår var jag gäst i Opinion live direktsänt från Göteborg där jag debatterade ämnet tillsammans med Gösta Tingström prästen i dejtingprogrammet Gift vid första ögonkastet. Vår motdebattör var journalisten och föreläsaren Viggo Kavling som inte alls höll med om att för mycket nätdejting skapar en tomhet hos oss. Blev en spännande och rolig debatt.

För er som missade debatten går den att se på Svtplay

http://www.svtplay.se/video/6496101/opinion-live/opinion-live-sasong-1-18-02-22-00

Kom tillbaka till Stockholm efter lunch och begav mig då till Mellqvist kaffebar för att sätta mig och jobba. Då fick jag syn på pastorn Josef som var deltagare i dejtingprogrammet Tro hopp och kärlek. Gick fram till honom och hälsade, kände på något vis att jag ville det då jag följt hans resa och någonstans kan känna igen mig i hans sökande efter den rätta. Då jag ju själv varit deltagare i Kärlekskoden. Det slutade med att vi satt länge och snackade om tro och eventuella framtida samarbeten, otroligt härligt möte som gav mig fin energi J

Nu ska jag ta en behövlig vilohelg

Tack för att ni finns kära följare <3<3<3

Lite bilder från veckan

Fick en fantastisk sminkös som gjorde mig fin innan debatten.

image

Greenroom med Viggo Kavling och Gösta Tingström

image-4

Studion 5 min innan sändning

image-1

Jag och Josef på Mellqvist

image-5

Please follow and like us:

En tanke på “Debatterar ytligheten i nätdejting i Opinion Live SVT

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.