maj 27, 2024

VÅGA BRINNA BLI BRÄND OCH GLÖDA IGEN

Partnerjakten som stjälper mer än som hjälper. Jag erkänner mig vara besegrad, inlindad i samhällets partner hets.

En värld där du gärna ska tänka dig blå så fort du börjar träffa någon.

image-6En värld där jakten på den perfekta partnern kan få mig att må illa.

Vet ni varför därför att jag är så extremt påverkad själv av letandet. Av känslorna som leker kurragömma med mig och som får mig att bli rädd och backa när jag faktiskt börjar bry mig om någon på riktigt igen vilket nu är fallet. Rädd för att misslyckas rädd för besvikelsen och tomheten efteråt. Trots att det enda jag vill och längtar efter är att ha någon på riktigt. Någon som bryr sig och mig och någon som jag kan älska fullt ut. Vi blir förstörda av dejting hetsen kring oss. Det är den som gör att vi inte vågar ge allt. Kanske finns det något som är bättre, mindre läskigt, mindre komplicerat. Det knäppa i jakten som är särskilt i Stockholm är att alla har så svårt att bestämma sig. Vi blir likadana ingen tar initiativ ingen vågar släppa känslorna fria ingen vågar satsa. Jag är också en del i detta och vet ni vad jag vill inte vara en sådan person. Jag vill vara modig hela vägen. Våga satsa helhjärtat. Men dejting tiden för mig har fått mig att bli kallare har lärt mig att stänga av vissa känslor. För att lyckas måste man

Våga brinna bli bränd och glöda igen.

Något jag gjort gång på gång och blivit sårad. Det senaste året har det tagit slut i mitt modiga förråd det är tömt och det behöver fyllas på. Därför har min jakt avtagit och mitt inre har därmed blivit lugnare men fortfarande är det otroligt sårbart. Vi behöver fundera på det här ibland för att bli medvetna om hur mycket vi faktiskt blir påverkade av trenden som gör att vi ska träffa så många som möjligt. En trend som gör oss tomma och känslokalla.

Tvåsamhet är något vackert något som gör oss människor hela.

Att gå hand i hand genom livet med någon du älskar måste vara den finaste gåvan man kan få <3

image-10

I veckan tog jag och några vänner en spontan resa till Köpenhamn sjukt roliga dagar av skratt, långa promenader och massa god mat <3

image-8

Här har vi hela tjejligan samlade.

image-11

På promenad i ett soligt Köpenhamn

image-7

Blommor blommor och mera blommor underbart.

Nu ska jag avsluta här och packa väskan för imorgon reser jag till Hälsingland igen ett par dagar. Ikväll ska jag träffa världens bästa Johanna har inte sett henne på länge. Ska bli så kul. Vi ska gå på hundpromenad längst med vattnet 😉

 

Puss & Kram på er finaste följare.

 

 

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.