april 23, 2024

Missa inte Kärleksroast en podcast med Daniel Brodecki och mig, vårat första möte sedan finalen i Kärlekskoden

image-59Tillbaka i Stockholm efter en härlig vecka i Barcelona.

Efter en vecka i stekande sol känns det skönt att få lite svalare väder.  Landade i Sverige sent i går  kväll. Var riktigt trött, men glad efter en fin semestervecka. Pär mötte mig när jag kom med flygbussen. Härligt att få kramas jag hade saknat honom mycket. Då jag inte varit i Barcelona innan så var det  en spännande resa.  Sammanfattningsvis kan man säga att det är en stad som aldrig sover 🙂 Spelade ingen roll vilken tid på dygnet vi var ute, så var det alltid mycket folk i rörelse. Det var fin arkitektur, god mat och en trevlig befolkning. Att det dessutom fanns en fin strand centralt, gjorde besöket ännu bättre.  Har ni inte varit i Barcelona så rekommenderar jag er att åka dit.  Imorgon åker vi till Delsbo för att besöka Delsbostämman. Det är en spelmanstämma som jag älskar att besöka. Vi ska dansa folkdans, äta kålbulle och njuta av landet. Jag och Pär har lånat en husbil, trevligt att ha med sig sitt eget rullande hus:)

Här kommer lite bilder från Barcelona.

 

image-58

image-61

Bilden är tagen utanför vårt fina hotell!

Jag vill passa på att berätta att min Kärleksroast med Daniel Brodecki nu ligger som en podcast i iTunes. Det är Daniel och mitt första möte sedan finalen i Kärlekskoden. I den fick vi chansen att prata igenom vad som egentligen hände mellan oss under inspelningen. Vi pratar om mina tidigare relationer och går in på djupet, hur jag tidigare skapat händelser genom min fantasi som aldrig skulle inträffat ifall det inte vore för mina tankemonster. Jag får även möjligheten att analysera, vad det beror på att Daniel och många andra är singlar så länge trots att de längtar efter en varaktig relation. Daniel roastar naturligtvis mig också med frågor om min och Pärs relation. Hur det har varit att träffas genom ett tv program? Hur har det egentligen påverkat oss och våran kärleksrelation? Här nedan är länken där ni kan ladda hem podden, missa inte det.:)

Kärleksroast med Daniel Brodecki och Greta Tidholm

Nu ska jag packa klart för imorgon bär det av till vackra Hälsingland.

Önskar er en skön torsdagskväll <3

Please follow and like us:

En tanke på “Missa inte Kärleksroast en podcast med Daniel Brodecki och mig, vårat första möte sedan finalen i Kärlekskoden

  1. Har nu lyssnat på alla fyra podcaster (dock inte i kronologisk ordning), väldigt intressanta samtal och kloka tankar. Kul att höra dina funderingar kring Kärlekskoden Greta, men för min del var programmet med Nils mest intressant, kände igen mig i väldigt mycket. Tack till dig, Pär, Nils och Daniel för att ni delar med er. Önskar er alla en fin sommar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.