april 23, 2024

Från reklaminspelning till hästhagar på landet

Efter ett par timmars skrivande, för att slutföra journalistik uppgifter för veckan. Tar jag en kaffepaus i köket. Passar också på att dansa loss till några Michael Jackson låtar som det bara inte går att stå stilla till. Jag har insett att jag lider av grava koncentrationssvårigheter, behöver minst en paus i timmen för att kunna få saker ordentligt gjorda. Kanske är det insikten att helgen är här som får mig att ha svårt för koncentrationen. Hela veckan har gått i rasande takt. Inledde veckan med att spela in en reklamfilm, där min hand och arm var huvudkaraktärer;) kul och annorlunda inspelning med många skratt och trevliga möten. Kan tyvärr inte avslöja vem som låg bakom den pga. sekretessen, ni får hålla utkik. Vem vet, en dag är den bara där framför er den lilla handen, med de långa fingrarna:)

Resten av veckan har jag pysslat i mitt nya hem. Haft min bror och hans flickvän på middag. Samt att jag i onsdags började i en stresshanteringsgrupp. Där jag tillsammans med 5 stycken andra, högpresterande energiknippen ska få redskap och föreläsningar som kan ge oss nya insikter och rådgivning för att vi ska få tydligare inblick i vad skillnaden på negativ och positiv stress innebär för oss. Hoppas på ett antal intressanta och givande möten där.

Lämnade storstaden igår för att vara hos mamma i ett par dagar. Vackert höstlandskap och frisk luft ger mig alltid positiva hormoner i kroppen. Livskvalité att som idag kunna ta en paus i sitt arbete och gå en promenad för att se på det spegelblanka vattnet och krama på en häst påvägen hem.

image-111

Nu spelas en av mina favorittexter av Michael Jackson

 ”Man in The Mirrow.”

I’m Starting With The Man In

The Mirror
I’m Asking Him To Change
His Ways
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change
(Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change)
(Na Na Na, Na Na Na, Na Na,

Otroligt talande text som får mig att reflektera över, hur mycket vi kan hjälpa till att påverka vår värld. Istället för att finna oss i att det finns orättvisor och elände.

Vi måste börja med oss själva se vad vi kan förändra och hur vi kan hjälpa.

Ta med er den texten in i helgen för vem vet, kanske du och jag har chansen att göra någon glad eller hjälpa någon just denna helg. <3<3<3

Avslutar med några bilder från veckan.

Ha en underbar helg bästa läsare.

image-113 image-114image-116

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.