maj 27, 2024

10 månader sedan Kärlekskoden spelades in, nu flyttar jag och Pär ihop

Tänk att det har gått 10 månader sedan jag stod där med 8 olika karlar som vetenskapen skulle para ihop mig med. Inte kunde jag tro att jag nu 10 månader senare skulle flytta ihop med en av dem.

 

image(12)Livet är häftigt och oförutsägbart man vet aldrig vad som väntar bakom nästa hörn;) När jag igår började packa upp alla mina saker hos Pär kände jag en varm härlig känsla sprida sig genom kroppen. En känsla blandat av lugn och lycka. Nästa sekund fylldes jag av skräck och oro. Tänk ifall detta inte är någon bra ide?  Tänk ifall vi inte kommer att trivas med att bo tillsammans? Tänk om varken jag eller han kommer att kunna anpassa oss efter en lång tid som singlar? Då vi under många år har bott själva och därför kunnat styra vår tillvaro och bara sett till våra egna behov. Här var jag tvungen att säga ifrån till mina egna tankar. Sluta oroa dig och sätt stopp för tänk om tankarna. Var istället glad och lycklig för att ni nu satsat på allvar, sa min inre röst. Där och då blev jag lugn igen. Oftast är det bara våra tankar som skapar faror och händelser som är onödiga. I en relation måste man våga för att vinna. Vad är faran i det? Ingenting enligt mig. Visar det sig att det inte fungerar att bo ihop så får man ta tag i det då istället. Att förutse i förväg att det ska bli problem leder oftast till att man väcker problem som egentligen inte finns.  Det viktigaste i grunden är att man tycker om varandra och vill dela sin tillvaro med den andra. Ser fram emot kommande veckor då vi ska inreda och göra fint i vårt gemensamma hem.

När jag sökte till Kärlekskoden och under castingen skulle berätta varför jag inte ville leva som singel längre, var mitt svar följande. Jag vill ha någon att dela min tillvaro med i upp och nedgångar. Jag längtar efter att få ge någon kärlek. Jag drömmer om att få vakna upp bredvid någon varje morgon och starta dagen med att ge varandra en varm kram, där den energin finns kvar hos mig hela dagen. Precis det jag önskade då blev verklighet pga. mitt deltagande i Kärlekskoden. Idag känner jag mig tacksam och lycklig för att äventyret ledde mig hit en underbar känsla<3<3<3

image(13)

image(14)

 

Please follow and like us:

17 tankar på “10 månader sedan Kärlekskoden spelades in, nu flyttar jag och Pär ihop

 1. Grattis!
  Förresten, hade varit kul om du kunde få några av de andra deltagarna att skriva här och dela med sig om hur de tyckte testen och inspelningen var och om det har ändrat deras syn på kärlek och relationer.

  1. Hej Maria
   Tack! Absolut jag har fått den frågan tidigare här i bloggen så jag ska höra med dem ifall de vill göra ett inlägg om deras tankar kring testerna.

 2. Stort grattis! Lycka till!
  Har själv hittat min viking för en månad sedan.
  Hoppas att vi kommer att få samma underbar resa som ni.

  1. Tack Ingrid!
   Åhh så roligt en till Viking;) Klart att ni kommer att få en underbar resa tillsammans ni också. All lycka till er!

 3. Grattis, vad kul! Jag tycker verkligen du är öppen och ärlig här på din blogg. Modigt, och kul att läsa om dig! Mycket inspirerande!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.