juli 16, 2024

Sexgalna desperata singlar måste ta sig i kragen

 Släpp på jakten så står kärleken runt hörnet!

Sitter med en kopp kaffe och blickar ut över de soldränkta husfasaderna utanför. Söndagar är min favorit dag, det är en dag då vilan och lugnet brukar infinna sig. Veckan har gått fort och mycket har hunnit hända. I tisdags fick jag ett underbart besked från min läkare, att mina röntgenbilder från min magnetröntgen såg bra ut. Har fått vänta på svaren i nästan 2 veckor och varit orolig. Så när äntligen svaret kom var det en börda som släppte. Jag har varit gräsänkling i helgen då Pär har varit i Småland och jag hade inplanerade saker i Stockholm.

I fredags kväll var jag ute på en liten bar och klubbrunda med några vänner. Vi började på söder och avslutade på Stureplan. Det var länge sen jag var på Stureplan, hänger för det mesta på Söder eller i Vasastan. Under kvällen började jag reflektera och titta på hur människor kommunicerar med varandra när de har fått i sig lite alkohol. En analys jag gjorde på samtliga ställen, var att det var så otroligt tydligt bland vissa killar att deras fokus aldrig var på deras egna sällskap. Utan enbart på att hitta någonting attraktivt att titta på. Jaktblicken och desperationen hos många var så tydligt att jag på riktigt fick ont i magen och tyckte synd om dem. Desto senare det blev ju mer tydligare framträdde tecknen på desperation och ångest. Det var som att det enda som fanns i deras huvuden var att hitta någon att ta med sig därifrån, för att slippa gå hem och sova ensam.  Inte en sekund kunde de njuta av sina vänners sällskap utan de var konstant frånvarande pga. sin jakt. När jag ser detta mönster, inser jag hur svårt det kommer att bli för dessa personer att träffa någon seriöst. Ingen tjej vågar jag lova vill ha en kille som går från kvinna till kvinna och på ett desperat sätt försöker ragga. Inte heller vill killar ha en tjej som visar sig för desperat.  För mig är det ett starkt varningstecken på osäkerhet. Tänk ifall dessa personer skulle kunna försöka tvinga sig själva att släppa jakttanken för en kväll. Istället skulle de bara fokusera på att ha trevligt med sina vänner, då lovar jag er att chansen för att någon skulle bli intresserad av dem vore 100 gånger större. En person som trivs med sina vänner och fokuserar på dem, får en starkare karisma och utstrålar självsäkerhet och lugn. Vilket skapar en långvarig attraktion hos det motsatta könet.

Det är dags för samhället att hjälpa dagens singlar  en bit på vägen i krogsvängen så att de kan slappna av lite, och njuta av tillvaron. Klart ni ska vara ute på krogen och ha kul. Men snälla sluta visa er som desperata sexgalningar.  Jag säger inte att det är fel att flörta, självklart ska ni som singlar göra det. Men tvinga inte er själva att ni varje kväll måste få tag på någon som följer er hem. För då bygger ni upp ännu mer osäkerhet och blir olyckliga. Det finns så många singlar landet över som längtar efter att få älska just er. Så släpp oron och lär er att trivas med ert eget sällskap, jaga inte för mycket. Bli aldrig desperat för då kommer det bli svårt för er att våga bli kära. Försök ha is i magen så kommer kärleken komma till er en dag. Under mina singelperioder har jag också kunnat hamna i desperata uppmärksamhetscirklar, det har bara gjort mig olycklig och skapat en osäkert hos mig. Ibland är det nyttigt att ge upp för en stund och finna sig i att leva som singel ett tag. Titta på alla personer som lever som lyckliga singlar det kanske inte ens vill träffa någon för tillfället. De har beslutat att trivas med att vara själva. Dessa personer tror jag blir mer mottagliga för kärlek, för de har släppt all press. Nu ska jag avsluta mitt inlägg och ge mig ut i solen och busa med min brors barn.

Här är lite bilder från veckan som gått.

image(4)Solhäng på Långholmen i torsdags.

 

Igår överraskade vi min brors tjej med en babyshower. Inte lång tid kvar nu innan det lilla underverket kommer<3<3<3

 

image(3)

image(2)

image(1)

Ta hand om varandra och ha en underbar söndag så ses vi snart igen <3<3<3

Please follow and like us:

7 tankar på “Sexgalna desperata singlar måste ta sig i kragen

  1. Hihi, jag hann läsa halva andra stycket innan jag fattade att det _inte_ handlade om sniglar. Kan det ha att göra med att jag nyss kom in efter att ha gått över min tättbebodda gräsmatta? 🙂

  2. Jag går bara ut på krogen för att hitta en man, aldrig för att ha trevligt med mina kompisar, dem har jag kul med på andra sätt! (Är nämligen inte så förtjust i krogmiljö). Och ja, jag är desperat med det är inte ett tecken på osäkerhet, snarare på en uppdämd kärlekslängtan! (Och jag lovar dig: Hur mycket jag än ”slappnar av” så kommer ingen kärlek ändå). Tack för fin blogg!

    1. Hej kul att du läser bloggen och delar med dig av dina tankar och funderingar kring ämnet jag tagit upp. Din kärlekslängtan förstår jag då jag varit i samma situation av längtan tidigare i mitt singelliv. Det var aldrig min mening att sätta alla personer som är på krogen och letar en partner som desperata eller osäkra. Det jag menade är att jag tror att det kan vara enklare att bli tagen på allvar ifall man inte visar sig för desperat utan försöker plocka fram sin självsäkerhet genom att visa att man kan ha trevligt utan att jaga och vara på alla. Jag tror att du förstår vad jag menar. Lycka till i ditt sökande, ge inte upp. Kärleken finns för alla någonstans därute. Greta

  3. Det är helt okej att vara ”desperat”. Tycker att tonen i ditt inlägg är lite överlägset. Vissa går ut för att ragga och det är en myt att man får ”napp” genom att ägna sig åt sina vänner och inte anstränga sig. Visst kan det bli för mycket och det är ingen hit att ragga på allt som rör sig, men jag tycker inte det är ok att se ner på ”desperata” människor. Det är människor som vill ha sex, närhet och vissa kanske även längtar efter något mera. Det är inte desperat.. Det är faktiskt rätt fint att visa vad man vill. Altt gott! /A

    1. Hej Anna. Ber om ursäkt ifall du misstolkat mitt inlägg. Det var absolut inte min mening att ha en överlägsen ton. Jag har och kommer aldrig se ner på en annan människa, för sättet de väljer att ragga på. Du och jag kanske har olika bilder av vad ordet desperat innebär och därför lägger vi olika värderingar i just det ordet. Vi börjar med att plocka bort ordet. För mig är det självklart att människor längtar efter kärlek sex och närhet. Och det lägger jag inga värderingar i. Det jag menar med inlägget är att jag tycker att det blir så sorgligt när vissa människor sänker sitt eget värde genom att göra vad som helst för att någon ska ta med dem hem just den kvällen. För i grund och botten tror jag inte att det är lösningen och medicinen för den längtan många singlar har. Det är endast en tillfälg påfyllnad, vilket kan resultera i en större tomhet och ångest. Istället för att stilla sin ensamhet och vänta en stund på någon som inte bara finns där berusad några timmar på natten. för att nästa dag försvinna och ibland inte existera mer i ens liv. Detta gäller självklart bara de personer som far illa av jakten och de som skapar en panik i att vara själva. Jag säger detta då jag själv vet hur jag vissa perioder varit endast pga, ångest och längtan.
      Vem är jag att döma andra som desperata? Jag som går ut för hela svenska folket i tv och letar en partner:) Ta hand om dig och ha en fin vecka!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.