maj 27, 2024

En av de bästa kryddorna i ett förhållande är små äventyr

Harmoniska och glada är vi nu tillbaka i Storstaden efter en fin helg hos vänner i Trosa.

Förundrad över denna lilla stad, som så vackert breder ut sig som en liten sagoby i gammal miljö. Vackra trähus i alla fina färger, med stora blomsterträd intill, pryder upp som en tavla kring den lilla ån, som sträcker sig genom Trosa.  Jag och Pär åkte dit på lördag förmiddag. Jag började vistelsen med att möta min tvillingsyster och min barndomskamrat vid Stadshotellets spa avdelning.  Fick besöket i 30 års present, men har först nu haft tid att utnyttja presentkortet. Tillbringade de första timmarna med att relaxa i aromabastun och bli uppvärmd i poolen. En perfekt start på helgen. Har längtat efter att göra sådana här små resor med Pär att han får lära känna mina vänner och min tvilling. Känns som att de är lite att ta igen, då vi haft vår långa anonymitet. En av de bästa kryddorna i ett förhållande enligt mig, är små äventyr, tillsammans. Där man kan skapa minnen som i sin tur skapar nya samtalsämnen och en speciell gemenskap som är viktig. Resten av helgen har vi promenerat omkring, haft grillkväll.Och varit ute i skärgården med båt. Känns som att jag fyllt på min minnesbank med 100 tals vackra nya bilder som gett mig inspiration, och väckt min kreativitet till liv igen. Äntligen har saknat den känslan.

image-30

image-28

image-29

Vill återigen passa på att tacka er alla underbara människor som läser min blogg, och som kommenterar och lägger ner tid att diskutera viktiga ämnen. Jag ber om ursäkt ifall det tar ett tag innan jag svarar på era kommentarer, försöker hinna med det, samt bloggandet. Men som ni vet att jag tagit upp tidigare i bloggen så är jag till och från matt och inte orkar så mycket, p.g.a.. sjukdom. Så vissa gånger tar det längre tid mellan mina inlägg här i bloggen. Men ni ska veta att ni ger mig underbar energi genom ert engagemang och era fina kommentarer, det stärker verkligen mig. Och ger mig nya krafter. <3<3<3

Vill passa på att påminna er om att inte missa att lyssna på Daniels senaste podcast, där han kärleksroastar Pär! Det är ett ganska intensivt och djupt samtal där Pär pratar om hur han lärde känna sig själv och varför hans tidigare relationer inte riktigt fungerat. Han pratar bl.a. om varför motpoler attraherar varandra men även varför ”lika barn leka bäst” och hur man själv kan identifiera sina egna styrkor och svagheter och därmed bli duktigare på att även se vilka som kan komplettera och utveckla en själv. En intressant podcast helt enkelt;)

Kärleksroast Daniel Brodecki och Pär Esping

Nu ska jag gå och få min skönhetssömn, så att jag kan vakna utvilad och få en bra start på veckan.

God natt önskar er alla en strålande måndag<3

Please follow and like us:

10 tankar på “En av de bästa kryddorna i ett förhållande är små äventyr

 1. Det var så intressant att följa dig Greta och dina funderingar kring kärlek och beroende. Jag tycker dina val var klockrena och din mimik underbar genom hela serien. Grattis till dig och din Viking!!

  1. Hej Filippa
   vad kul att du tyckt att det varit spännande att följa med på resan 🙂

   Tack. Glad midsommar

 2. Det är så lätt att man glömmer att göra det där lilla extra för varandra när tiden går och den första stormande förälskelsen har falnat.. Men du har ju så rätt. Det behöver vi bli påminda om ibland. Så tack för det!

  1. Hej Ann
   härligt att jag kunde påminna dig 🙂 Det är som du säger lätt att glömma när vardagen tar över.
   Önskar dig en underbar Midsommar

 3. Hej Greta! Ville bara önska dig och Pär all lycka i erat förhållande. Jag och min mamma har suttit bänkade framför varje avsnitt. Vi hade hoppats på att du skulle välja Pär sen dag ett av programmet. Glad sommar! Kram

  1. Tack Josefine <3
   Härligt att ni suttit bänkade 🙂
   Glad sommar till dig också, och ha en fin midsommar kram

 4. Hej på er! Tycker ni är jättefina tillsammans. Har följt programmet och så roligt det var att du valde den rätte!! <3 Helt rätt val, förstår dig 🙂 och Pär. Stort lycka till fina ni!!! /Stina

 5. Hej Greta! Jätteroligt att läsa om dig och Pär (som jag hoppades att du skulle välja), en helt annan fråga vart har du köpt din svart/vita kappa/kofta som du har på den sista bilden. Ha det bra

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.