maj 27, 2024

Drömprinsen passionerad i livet

I veckan gjorde jag en viktig insikt.

Regnet smattrar utanför det lilla köksfönstret och stormvindarna får det att skallra på ett aggressivt sätt. Skönt att vara inne i värmen efter en blåsig och kall promenad hem. Försökte skynda mig från tunnelbanan för att behålla min fina frisyr som de precis stylat hos frisören. Men det gick inte så bra, ser ut som att jag är nyvaken i håret efter att blåsten svept fram.

Tänder adventsljuset, kokar kaffe och längtar efter att få sätta image-4tänderna i den nybakade lussekringlan jag köpte på vägen hem. Trots det otäcka vädret känns det väldigt mysigt här på Nytorget. Kommer att bo här hos en vän fram till jul.

Har sett fram emot att skriva här behöver rensa mina tankar. Mitt liv är som ni säkert redan vet sedan innan ett enda virrvarr av förändringar, utmaningar och livsavgörande beslut.

Kanske är mitt öde att leva i ett snurrande bingohjul, ett hjul som då och då beslutar sig för att stanna, fånga upp en boll med ett nytt nr nya hänvisningar i livet. Nya vägar, en ny destination, ett nytt möte, ett nytt uppdrag. Bollen med det specifika nr får jag endast behålla en stund för plötsligt är det åter dags för ett stopp med ett nytt nr.

Tro mig jag kämpar emot inte alltid, men vill helt allvarligt inte ha fler förändringar. Vill ha trygghet, stabilitet och ett inre lugn. När jag var yngre älskade jag de stora förändringarna i livet, skiftningarna som skapade spänning. Idag gör jag inte det vill ha det trygga framför det osäkra.

I veckan flyttade från Kungsholmstrand efter nästan ett år. Förstod inte varför jag kände mig så ledsen och nere. Orken var som bortblåst och det var länge sedan jag grät så mycket som under tiden jag packade allt. Ville flytta till en mindre lägenhet därför tog jag det beslutet.

Tror att det kan vara så att alla livsförändringar skapar ärr och en saknad i ens inre som måste få läka helt innan själen är redo för något nytt. Tycker inte om alla farväl, vill ALDRIG säga hejdå igen varken till en plats eller en person.

Vill inte behöva det är för svag för uppbrotten. I veckan beslutade jag mig också för att avsluta en längre dejting med en fantastisk person som jag efter nästan 2 månader blivit otroligt förtjust i, men som de inte funkade med p.g.a. att han var så frånvarande. Detta skapade en ensamhet hos mig som jag inte gillade. Tog upp det för en tid sedan med honom men då ingen förändring skedde valde jag att avsluta. När man dejtar någon är det otroligt viktigt att man vågar ge av sig själv. Vågar släppa in den andra personen i sin tillvaro annars är det lätt att en distans uppstår. Ibland mötts man i en fel tid då det ena eller det andra påverkar ens relation. Det kan vara allt från att ens jobb tar mycket tid till andra privata själ som får ens relation att hamna vid sidan av. Så blev det tyvärr i vårt fall. Om man träffats ett tag och är trygga med varandra funkar det att gå igenom sådana perioder. Men har man precis börjat träffas är det desto svårare. Kommer sakna honom väldigt mycket men tror det var bra att jag talade om hur jag känner. Vill ha en trygg relation som ger mig energi och bygger upp mig inte som får mig att känna mig osedd och  orolig.

9c2458cfbf374bdfba2f509d6ad6ccfd

I onsdags tittade jag på finalen av Bonde Söker Fru helt klart ett program som jag älskar 🙂 En av bönderna en glad, framåt och sprudlande kille beskrev sig själv i en scen med denna mening.

”Jag är en kille som är passionerad i livet”

Helt underbar egenskap tycker jag förstod direkt att det är en kille med den egenskapen som mål som jag vill ha. Passionerad i livet låter fantastiskt. Känner igen mig själv i det. Att vara passionerad i livet gör att de svårigheter som dyker upp inte blir lika jobbiga. Bakom nästa hörn löser sig problemet bara man vågar tro på det.

Ikväll ska jag gå ut och dricka lite vin på Rival sedan får vi se vart vi går. Ser fram emot en mysig helg.

Ta hand om varandra kära läsare <3<3<3

Här kommer ett litet tips har hittat ett favorihak här på Nytorget ett fantastiskt Creperi A La Crepe. Jag och Alex åt här i måndags efter jag  flyttat hela dagen. 
image-3

 

Please follow and like us:

En tanke på “Drömprinsen passionerad i livet

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.