maj 27, 2024

Att dejta via Tinder-appen

Här kommer 2015 års första bekännelse

Jag är en aktiv Tindrare…

Kära läsare hoppas att ni har haft en fin jul och nyårshelg. Ledsen att det blivit så långa avbrott mellan att jag skriver här. Ska helt klart bättra mig nu när tillvaron är en aning stabilare.

Äntligen ett nytt år så underbart som jag längtat. Året inledes på ett kaotiskt sätt som det brukar vara för mig, allt på en gång;) Förra helgen flyttade jag in i min nya bostad för ett tag, äntligen lite lugn och ro. Slut på hattandet. Har de senaste dagarna suttit med några intressanta projekt för det kommande året med min egen firma. Nervöst men också spännande, berättar mer när det känns dags.

Nu har det gått 2 månader sedan jag och Pär bröt upp tiden går så snabbt. Har lagt hela kärleksbiten åt sidan för ett tag och har istället satsat på mina drömmar och tankar inför framtiden.

För 2 veckor sedan blev jag dock introducerad av en vän med dejting appen Tinder. Jag tycker verkligen att utbudet av dejtingsidor är ett enda kaos. Det finns för många och jag känner att jag genomgått för hög dejting press för att orka vara aktiv på dessa. Så när hon sa att jag borde testa var jag väldigt skeptisk från början. Men hon stod på sig och sa

-Du kan väl testa, logga in via Facebook. Du behöver inte ha ett konto registrerat. Efter ytterligare ett övertalningstal gav jag upp.

Kan jag dejta i Sveriges största tv kanal kan jag väl testa en oskyldig app. Nu när jag är singel igen 🙂 . Jag måste sluta skämmas över tanken på att vara singel. Som människa så inträffar saker i relationer ibland som gör att det tar slut. Jag är inte i desperat jakt efter en ny partner. Men däremot måste inte livet stå stilla bara för att jag nu är singel. Tror att det från början tog på mig hårt känslomässigt att ha en relation med mycket insyn i. När den tog slut. Blev ett misslyckande som också var offentligt. Ett uppbrott som fler än bara vi blev ledsna över. Men nu när allt har landat inser jag mer och mer, att detta är mitt liv. Ett helt vanligt liv där allt kan inträffa. En relation ska inte bibehållas för att andra ska må bra ifall relationen i sig av olika anledningar inte fungerar.

Vad var då det värsta som kunde hända, ifall jag testade appen. Inget såklart;)  förutom att jag eventuellt kan lära känna nya killar.

Så jag loggade helt enkelt in och appen började genast söka på killar i närområdet. Sedan var det bara att skrolla friskt igenom dem som dök upp. Vågade inte gilla någons bild då det kändes för allvarligt. Det som är positivt med detta koncept är att båda måste gilla varandra för att man överhuvudtaget ska kunna chatta. Men jag fegade helt klart ut totalt. Pinsamt tänk ifall någon ser mig de kommer tycka att jag är patetisk. Efter ett lätt illamående över detta. Loggade jag ut och raderade appen. Men dagarna gick och återigen fick jag ett sug att gå in och titta. Skrollade runt och vågade gilla ett par bilder. Valde aktivt de som såg trevliga ut och inte hade särskilt mycket text om sig själv. Har man det blir det för krystat som en vanlig dejting sida, så de som hade text gick bort. Efter ett par sekunder klingade det till i mobilen och texten You have a new match dök upp. Generat tittade jag på mob och vågade inte öppna appen.

– Nej va pinsamt vad har jag gjort. Sedan kom ett par pling till och nu kunde jag inte hålla mig från att gå in och titta.

Vet ni vad nu är jag faktiskt lite fast i denna roliga app. Har hittills bara pratat med killar som verkat vara seriösa och trevliga med vettiga samtal. Inga fula förslag eller dryga gliringar. Dock har några skrivit till mig och undrat varför jag plötsligt är på Tinder och vad som egentligen hänt mellan mig och Pär. Förstår att den frågan kommer till de som ännu inte vet att vi separerat. Blir inte ledsen över frågan snarare förstår jag dem som följt oss.

Haha nu inser jag att detta nästan låter som ett reklaminlägg;) Men vad spelar det för roll. Är inte köpt av Tinder i alla fall bara så att ni vet.

Till er singlar därute som ännu inte vågat testa gör det. Faktiskt otroligt rolig grej. Det räcker att prata en stund och sedan kanske boka in en kaffe eller promenad inget värre en så. Finns inget att förlora det är ju du som håller i taktpinnen;) I helgen ska jag på en tinder dejt ser fram emot det. Hur det en går så gillar jag att möta nya människor. Vågar man så kan man vinna. Vågar man inte så blir vinsten betydligt svårare att få. Kanske missar man något bra.

Massa kärlek till er fina läsare. <3<3<3

Avslutar med en bild av det fina kvällsljuset från mitt nya boende.

image-56

Please follow and like us:

2 tankar på “Att dejta via Tinder-appen

  1. Vill bara säga att du är modig som tar tag i dejtandet. Heja dig! Är så glad att du är på banan igen. The only way is up!
    Fint foto du delade med dig. Härligt att ljuset kommer tillbaka så sakterliga.

  2. Slösa inte tid med att dejta via tinderappen. Så mycket ytliga människor och massor av krav hur du ska se ut och vara. Slutade med tinder efter 5 månader, då jag inte lyckats få någon intresserad av mig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.